Klantbeleving onderzoek

Klantgericht communiceren begint bij het weten waar de knelpunten zitten bij uw huidige klantenservice. Het is mogelijk dat u en uw medewerkers klantgericht denken en klantgericht handelen, maar de klanttevredenheid blijft laag. Een veelvoorkomend probleem is dat een organisatie focust op de verkeerde punten. Daardoor wordt er veel veranderd, maar niet de ‘grote’ knelpunten die klanten ervaren. Een contact center zoals Contact Challenge Center kan een klantbeleving onderzoek uitvoeren. Een klantbeleving onderzoek kan u precies dat inzicht geven dat u nodig heeft om de klantenservice te verbeteren.

NPS klanttevredenheid: wat is het?

Een belangrijke factor in het klantbeleving onderzoek is de NPS klanttevredenheid. Nps staat voor Net Promotor Score. Het idee achter de NPS berekenen is dat met één simpele vraag gepeild kan worden in hoeverre klanten uw organisatie aan derden zouden aanbevelen.

Klanttevredenheid verbeteren

Bent u niet tevreden over de NPS score en wilt de knelpunten uit het klantbeleving onderzoek verbeteren? Dan kunt u een contact center inschakelen. Een contact center zoals Contact Challenge Center is gericht op klantgericht communiceren. Onze servicedesk-collega’s krijgen continue training en coaching zodat zij in staat zijn om adequaat te handelen bij vragen en problemen. Dit talent wordt bijgestaan door de juiste digitale informatiebronnen, Q&A’s en intranet. Zo kan een maximale klanttevredenheid worden behaald én behouden.