Your customers' ServiceCare! Our standard!

Klantloyaliteit verhogen

Met een goede klantenservice kan uw organisatie de klantloyaliteit verhogen. Maar wat als u geen verhoging in de nps klanttevredenheid ziet, ondanks uw goede klantenservice waar klantgericht wordt gedacht en gehandeld.  Het is mogelijk dat uw probleem komt door weinig inzicht in hoe tevreden klanten eigenlijk zijn. Ook is het mogelijk dat u niet weet of de juiste processen worden aangepakt om de klantbeleving te verbeteren. Om dit te ontdekken kunt u een klanttevredenheidsonderzoek uit laten voeren.

Klantentevredenheidsonderzoek

Om te weten waar knelpunten in uw klantenservice zitten, biedt een klanttevredenheidsonderzoek de uitkomst. Een belangrijke eerste stap in het klanttevredenheidsonderzoek is de nps berekenen. Vervolgens kan een contact center de klantloyaliteit berekenen. Uit het klanttevredenheidsonderzoek komen concrete punten die u direct kunt toepassen. Op die manier kunt u uw klanttevredenheid verhogen.

Klantenservice uitbesteden

Voor een goede klantenservice zijn goed opgeleide servicedeskmedewerkers een vereiste. Het Contact Challenge Center beschikt over servicedeskmedewerkers die speciaal zijn opgeleid om voor u de klantenservice uit te voeren. Door gebruik te maken van de juiste digitale informatiebronnen, Q&A’s en intranet zijn zij in staat om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken en deze te behouden.