“Het is veel verantwoordelijkheid, maar een baan met veel afwisseling”

Je verdient een carrière!

Tijdens je bijbaantje al werken voor een bedrijf met carrière potentie? Kom dan werken als Contact Challenge Medewerker! C.C.C. is onderdeel van een grote marketingorganisatie die werkt voor klanten zoals: De Mandemakers Groep, Nationale Postcode Loterij, Koning Willem 1 College, Vriendenloterij, Tulp, Chef! en meer.

Bij het Contact Challenge Center bieden we je een flexibele baan met een marktconform salaris.

Geïnteresseerd? Stuur dan gelijk je gegevens!

Succesverhalen

referentie_tim

referentie_sanne

referentie_fersy

“Studeren en daarnaast het meteen in praktijk brengen bereiden me het beste voor op mijn verdere loopbaan!”

“Het is veel verantwoordelijkheid maar een baan met veel afwisseling”

“Deze bijbaan heeft me geïnspireerd om mijn afstudeerscriptie over het Contact Challenge Center te schrijven!”

Tim van der Zanden is in de herfst van 2015 binnen onze organisatie begonnen als bijbaantje op de servicedesk. Dit naast zijn toenmalige opleiding MBO (voltijdstudie) Marketingcommunicatie.

Tim merkte al snel (middels zijn bijbaan) dat hij in de BOL cultuur niet veel van de praktijk kon proeven en dat het service gericht werken en klantencontact echt zijn ding zijn.

Zodoende heeft hij het besluit gemaakt te switchen naar een BBL opleiding (een dag in de week naar school, vier dagen werken) richting Junior Accountmanagement.

Tim is onder andere werkzaam binnen het projectmanagement en de e-commerce en doet al veel ervaring op. Hij benadrukt dat hij al een mooie voorsprong heeft op zijn medeleerlingen als zijn studie in september gaat beginnen.
“Studeren en daarnaast het meteen in praktijk brengen bereiden me het beste voor op mijn verdere loopbaan!”.

Na het afronden van haar opleiding, Sociaal Cultureel Werk, had Sanne al een aantal vooral administratieve baantjes gehad. Via een oud klasgenootje, werd ze erop geattendeerd dat er nog vacatures open stonden bij het C.C.C.. Na een sollicitatieprocedure en inwerkperiode op de servicedesk in Uden, is Sanne vervolgens als Lead Agent begonnen in Den Bosch.

Nu vervult ze taken als het ontvangen van klanten, bellen van leads, data verwerken/inlezen, rapportages draaien en meer.

“Het is veel verantwoordelijkheid”, zegt Sanne, “ maar een baan met veel afwisseling, je bent gastvrouw , zorgt voor het reilen en zeilen van de shift maar je belt ook zelf met de klant. Het sociale contact aspect raak ik niet kwijt, het wordt alleen maar sterker, omdat je met zoveel verschillende mensen in contact komt”.

Afgestudeerd in Vormgeving had Fersy er al een hele opleiding opzitten. Echter besloot hij verder te studeren, inmiddels zit hij in zijn laatste jaar, HBO Commerciële Economie.

Naast zijn studie zocht hij een leuke bijbaan, om ervaring op te doen en natuurlijk om de rekeningen te betalen. Een die hij goed kon combineren, zodat dat hij nog voldoende tijd had om te studeren.

Fersy is inmiddels al enige tijd werkzaam bij de klantenservice voor o.a. webshops & e-fulfilment en hij werkt mee met verschillende eventprojecten.

Door zijn huidige werkzaamheden heeft hij al veel branchegerichte kennis opgedaan. Zodoende gaat Fersy in het najaar zijn strategisch marketingplan/ afstudeerscriptie schrijven met als doelstelling; ‘de merkbekendheid verhogen van het Contact Challenge Center’.

Met zijn tomeloze enthousiasme en inzet zal dit zeker succesvol worden!

Bij ons bel je voor de leukste bedrijven