Klantenservice verbeteren: hoe kan dat?

Voor een hoge klanttevredenheid is een goede klantenservice onmisbaar. Maar wat als u ondanks een goede klantenservice, klantgericht denken en klantgericht handelen, toch geen verhoging in de nps klanttevredenheid ziet? Vaak zit het probleem erin dat een bedrijf niet goed weet hoe tevreden klanten zijn. Daarnaast is nooit inzichtelijk gemaakt of de juiste processen wel aangepakt worden om de klantbeleving te verbeteren. Om hier inzicht in te krijgen biedt een klanttevredenheidsonderzoek een uitkomst.

Klanttevredenheidsonderzoek

Een klanttevredenheidsonderzoek kan uitgevoerd worden om knelpunten in de klantenservice te ontdekken. De nps berekenen is daarbij belangrijk. Naar aanleiding van de punten die voortkomen uit het klanttevredenheidsonderzoek, kunt u uw klanttevredenheid verhogen. Lees meer over klanttevredenheid verhogen.

Klantenservice uitbesteden

Een contact center zoals het Contact Challenge Center beschikt over servicedeskmedewerkers die zijn opgeleid om de klantenservice uit te voeren. Door middel van de juiste digitale informatiebronnen, Q&A’s en intranet zijn zij in staat om de maximale klanttevredenheid te realiseren en te behouden. Lees meer over klanttevredenheid verhogen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.